Het Event

De Zuid Afrika Mountainbike Experience zijn exclusieve events voor groepen van maximaal 12 mountainbikers. Onder leiding van lokale gidsen biken we spectaculaire trails over wine estates met vergezichten over de oceaan, townships en een adembenemend landschap.

MTB Trail paradijs
Waarom zul je 12 uur vliegen om in Zuid Afrika te gaan mountainbiken? Omdat er 1200 km MTB trails is aangelegd binnen een straal van 35km van een ongekend hoge kwaliteit. Hier ga je kennismaken met flow trails zoals je ze waarschijnlijk nog nooit gereden hebt.

Aanbevolen door:

Trail video's

Trail map

Accomodatie

Previous slide
Next slide

Kenmerken van onze Events
Avontuurlijk, veilig en sociaal zijn de kernwaarden van onze events. Niet geschikt voor beginners maar je hoeft ook absoluut geen expert te zijn. Wel fit! Als je op tijd boekt kun je daar nog stevig aan werken. Je rijdt in 8 dagen tussen de 400 en 600 kilometer met 5000 tot 7000 hoogtemeters in een tempo waarop je kunt genieten.

Lokale gidsen

Met onze lokale professionele en gecertificeerde gidsen haal je gegarandeerd het maximale uit jouw Zuid Afrika Mountainbike Experience.

Avontuurlijke activiteiten
Naast het biken kun je kennis maken met bijna onbegrensde mogelijkheden. Denk aan ziplining, whalewatching, sharkcage diving of shooting range. En wat denk je van Lionshead beklimmen tijdens sunset waarna je de lampen ziet aangaan boven Kaapstad aan het einde van een indrukwekkende laatste dag.

Culinaire belevingen
Zuid Afrika schrijft hospitality met hoofdletters. Uit eten gaan is hier ‘feest’ daarom zijn onze Events niet inclusief dinner maar mag je het zelf ontdekken! Je zult ongekend mooie Wine estates bezoeken maar ook casual restaurants. Daarnaast maken we gebruik van de pizza oven, braai en outdoor bar van YEBO Boutique Guesthouse.

Enthousiast? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Onze gidsen