Het Event

De Zuid-Afrika MTB Experience is een avontuurlijk, sociaal en exclusief event. Maximaal 12 deelnemers en drie lokale gidsen. Grensverleggend als jij dat wilt. Genieten van culinaire highlights en ontspannen aan de pool van het stijlvolle YEBO Boutique Guesthouse.

PARADIJS

Met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers en drie ervaren mountainbike gidsen ga jij de meest avontuurlijke single trails biken die je op de Westkaap kunt vinden. Uitdagende swithbacks, pittige beklimmingen en flow trails wisselen elkaar in rap temp af. Geen dag zal hetzelfde zijn, welkom in single trail paradijs!

CULINAIR

Je gaat kennis maken met de Zuid Afrikaanse keuken die van ongekend hoge kwaliteit is. Wij bezoeken Wine Estates met unieke architectuur en een keuken die culinaire hoogstandjes bereidt die worden uitgeserveerd met een Zuid Afrikaanse vriendelijkheid en relaxedheid.

LIFESTYLE

YEBO Boutique Guesthouse. Een inspirerende plek met veel aandacht voor interieur, natuurlijke kleuren, materialen en faciliteiten. Een LifeStyle guesthouse met een vibe die zich niet laat beschrijven. Na het mountainbiken kun je zelf een biertje pakken. Napraten aan de bar of aan de pool tot zonsondergang.
The Feel Good Experience.

AVONTUUR

Zuid-Afrika is en outdoor activiteiten paradijs. In ieder programma hebben we Ziplining met Cape Canopy Tours opgenomen. Dit kun je separaat bijboeken. Je wordt met een 4×4 jeep naar een hoogte van 1000 meter gebracht waar 11 ziplines op je wachten. De langste zipline is 350 meter…een dag vol adrenaline!
Onze event partners