AVONTUUR

Naast het mountainbiken zijn er veel avontuurlijke activiteiten die je kunt ondernemen op de Westkaap. De keuze is enorm. Whale watching, shark cage diving, een dagje Winelands met de Wine Tram, Kaap de Goede Hoop bezoeken of Sandboarding in de duinen van Cape Town, het is allemaal mogelijk!

Ongeacht met welk Event je meedoet het is altijd mogelijk om een dag mountainbiken te ruilen voor een avontuurlijke activiteit die je zelfstandig gaat doen. Je kunt ook kiezen voor een maatwerk Event met je vriendengroep of MTB Club. Dit is al mogelijk vanaf 6 deelnemers!

Zip Lining

Cape Canopy is één van de meest geboekte avontuurlijke activiteiten op de Westkaap. Je rijdt met een 4WD door Unesco Natuur reservaat tot een hoogte van 1100 meter. Vanuit hier zoef je via 11 ziplines weer naar beneden.

Whale watching

Hermanus op een uur rijden vanaf ons verblijf is in de maanden september tm begin december de beste plaats ter wereld om de Zuidkaap walvissen te spotten die in grote aantallen naar Walker Bay komen om te paren.

Lionshead

Een unieke belevenis! Je start 1.5 uur voor zonsondergang en neemt een hoofdlampje mee. Eenmaal op de top kun je genieten van uitzicht over Kaapstad bij zonsondergang waarna je terug wandelt. Kaapstad bij schemering…..